fredag 11 oktober 2013

Hola!

Jag har listat mina favoritställen som jag tycker är värda att besöka. Sen har jag också massa andra tips som till exempel vilka stränder man ska gå till, enligt mig bästa shoppingen eller hur man ska gå till väga om man vill flytta hit!

Min resa började vintern 2011, då tog jag mitt pick och pack och drog ner till Barcelona. Hade tänkt plugga spanska i några månader och sedan komma hem. Någonstans kände jag på mig att det inte skulle bli så kort.

Barcelona är bra stad, det finns något för alla och alla är välkomna. Turismen växer mer och mer och det utnyttjar många krogar. Det känns nästan som om en del restauranger finns till för att lura turister medan andra verkligen är bra. För att ni inte ska hamna i fällan har jag sammanställt guiden.

För övrigt är jag 24 år, från Stockholm, sambo, gillar sommar, drinkar, mat, vänner och musik. Jobbar just nu på en restaurang mitt i stan i Barcelona.

Min personliga blogg finns HÄR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar