tisdag 18 mars 2014

Fynda möbler på gatan i Barcelona

Det låter kanske lite äckligt men jag har gjort det och jag känner många, som har inrett med second hand möbler, som man kan kalla det.

Barcelona har ett ganska smart system. En speciell veckodag får man ställa ut möbler på gatan som man vill slänga. Man måste alltså inte köra iväg sakerna till en soptipp, praktiskt. Möblerna ställer folk ut under eftermiddagen och på natten, efter 22 så kommer sopbilarna och samlar ihop allt. Så man måste vara snabb men möblerna kan ju inte stå på gatan hur länge som helst.

Det är mycket folk som flyttar fram och tillbaka i Barcelona. Att flytta är inte lika speciellt här som i Stockholm känns det som. Detta gör att folk gör sig av med mycket möbler, även möbler i bra skick.
IKEA i all ära men detta alternativ är gratis och ganska kul.

Hur som helst. När och var kan man fynda? Från 20-22 men även tidigare. Titta på kartan nedan eller klicka på denna länk för bättre karta :)

För tydligare karta klicka HÄR!

2 kommentarer:

  1. hej! jag undrar hur noga de är på klubbar/barer osv med åldersgräns. Ska till barcelona nu i helgen och fyller 18 om två veckor :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! De flesta har 18års gräns men dom kollar sällan leg... Ser man ok ut och inte som 13 år så brukar det inte vara ett problem:) Ha det så bra i Barca. Säg till om ni behöver något!

      Radera