lördag 29 mars 2014

Jobbannons! Receptionist/Servitris (tjej)

UPDATE: Vi har hittat en tjej nu och tackar så mycket för alla CV:n. Jag tycker att många hade riktigt bra beskrivningar och meriter. Jag önskar er alla lycka till!

Bra betalt jobb på välkänd restaurang mitt i stan, Barrio Gothico.

 • Arbetsuppgifter: Receptionist, mail, telefon, reservationer och servitris
 • Kontrakt: HELTID, 5 månader med stor chans till förlängning
 • Lön: ca 1500 € + dricks
 • Språk: Engelska är ett krav. Andra språk är meriterade. Helst ska man kunna lite spanska.
 • NIE-nummer och seguridad social är ett krav
 • Ansökningsperiod tom 5:e April

Skicka ansökan till vår inbox: reservas.plazanova@grupobilbaoberria.com


Det är mig dom ska ersätta. Jag tycker att arbetsplatsen är väldigt bra. Kollegorna är schyssta och maten är bra. Man får både lunch och middag. Dom söker en tjej för att balansera könsfördelningen :) 

Vill du veta mer kan du skriva till mig i mitt kontaktformulär här på bloggen.

Hasta luego!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag har precis gjort en ansökan till jobbet. Jag ville bara fråga kring det med NIE nummer. Är väl svårt att få tag i om man inte har ett jobb eller jobberbjudande? eller hur ska jag gå till väga.. Tacksam för svar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Camila! Jag såg ditt CV, tack! Helst ska man ha NIE nummer redan men jag ska kommentera det och ge ditt CV till chefen. Lycka till! :)

   Radera
 2. Hej Lisa! Jag är jätteintresserad och har tänkt att skicka mitt cv i flera dagar nu, men mitt Internet är trasigt så jag har inte haft möjligheten... Tänkte ta mig till ett Internetcafé imorgon i alla fall och skicka :)
  Några frågor: Ni vill ha cv:t på engelska va? När börjar tjänsten?

  Mvh Fanny Victorin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det är lugnt, skicka CVt idag eller imorgon! Om du har det på spanska vore det bra annars engelska.
   Lycka till! Kram

   Radera