söndag 2 mars 2014

Vilka flygbolag flyger till Barcelona?

Jag flyger Stockholm-Barcelona frekvent. När jag köper T&R händer det sällan att det är samma bolag båda resorna. Jag kollar runt lite på olika sidor och kombinerar bolag.
Glöm inte att sitta på höger sida av planet,
då får man denna utsikt strax innan landning:)

Om man orkar, har lust eller till och med tycker att det är en fördel med mellanlandning på resan så kan man söka billiga flyg på Flygresor.se. Dom inkluderar dock inte Ryanair. KLM flyger billigt med mellanlandning i Amsterdam, till exempel. Ibland kan man hitta långa byten och hinner ta en tur i Amsterdam, som en bonusresa!

Här är mina tips på bra och billiga flygbolag som flyger direkt:

Vueling

Dom här tycker jag är bäst i pris/kvalité tillsammans med Norwegian. Dom flyger från Arlanda till Barcelona El Prat som är Barcelonas flygplats. Man kan välja att köpa till bagage eller flyga utan. Det är oftast billigt och smidigt. Standarden och stolarna på flyget är bättre än Ryanair.

Norwegian

Priserna är ungefär de samma som Vuelings och kvalitén likaså. Man kan välja att köpa till bagage eller flyga utan. Skillnaden från Vueling är väll att det kanske finns wifi på vissa flyg och språket ombord.

Ryanair

Bäst i pris om man flyger utan bagage och om man orkar åka till Skavsta. Ibland kan det skilja enormt i pris så det kan vara värt det. Stolarna ombord är trånga och deras kö-system är rätt jobbigt. Skavsta är inte heller den roligaste flygplatsen. Förr flög dom till Girona men nu flyger dom direkt till Barcelona El Prat, en stor positiv förändring.

SAS

SAS har väll bäst standard av alla. Priserna är lite högre men det har hänt att dom är billigare än ovanstående om man vill checka in bagage också. Här kan man också använda studentrabatter.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar