tisdag 17 juni 2014

6 barer med bra cocktails

Klicka på namnen så kommer ni till hemsidan direkt.

Eclipse
COCKTAIL
W hotel***** är ett hotel du inte kan missa. Det ser ut som ett segel och ligger vid stranden. På nästan sista våningen av detta trendiga hotel hittar du Eclipse. Man ser ut över hela staden och stans bästa bartenders jobbar där. 

Surfhouse
BEACH BAR
Ett relativt nytt ställe vid stranden som serverar fräscha drinkar med influenser från hela världen men kanske mest från california och australien. De har även mat och organiserar surfevent och sportaktiviteter.

Ocaña har mycket snygg inredning
Ocaña
BAR/LOUNGE/NIGHTCLUB
Ocana ligger på Plaza Real i gamla delen av Barcelona.  På kvällen öppnar dom klubben på nedre våningen så man kan ta med sig drinken ner och dansa i snygga, gamla lokaler.

WET deck
COCKTAIL
På W hotell har dom en till cocktailbar förutom Eclipse. På deras terass nere vid stranden kan man lyxa till det med poolhäng och schyssta drinkar och blicka ut över Barcelonas strand, dagtid som kvällstid. 

Bocca Chica
COCKTAIL
På kvällen kan man ta en drink i deras bar på övervåningen som har lite engelsk stil med öppen eld och stiliga bartenders. Priserna är lite högre men det är det värt. Badrummet är utrustad med kanske 50 speglar från golv till tak och en DJ spelar musik och gör toabesöket väldigt trevligt. Snyggt ställe!

MakaMaka
BEACH BAR
Ett unikt ställe vid stranden som serverar hamburgare och stans kanske bästa drinkar som ägarna, duktiga bartenders skapat. Coolt ställe med stor uteservering.


Wet Deck
4 kommentarer:

 1. Är det omöjligt att komma in på wet deck som 18-åring? Såg att det var 23-årsgräns nämligen.. Vad tror du?

  SvaraRadera
 2. Hej Minna!
  Det har gått bra alla gånger jag har gått dit när jag var under 23 och jag har gått med kompisar som är under 20. Dom har aldrig kollat leg men gör dom det så är det oftast för att dom kollar om du är med på listan. Jag tror att dom gör som i Sverige, sätter en gräns för att ha en anledning till att inte släppa in vem som helst men som sagt, har aldrig hört att ingen kommer in pga ålder här i Barcelona. Är man tjej dessutom så är det aldrig problem. Ha det så kul! Här har du en lista att skriva sig på : https://www.facebook.com/events/869284863099303/?fref=ts

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hemskt mycket för dina snabba svar!! :) Ha det bra!

   Radera
 3. Hur kommer man in på W:s rooftop bar Eclipse?

  SvaraRadera