lördag 21 juni 2014

Distans eller IS Barcelona

Här ligger IS Barcelona, centralt på via Laietana

Hej!

Får alltid en massa frågor om vart man kan plugga spanska här i Barcelona. Jag har alltid pluggat på distans, så det har varit en skola i Sverige och jag fick åka dit en gång per termin för att skriva slutprov. Det finns en massa distanskurser att ta i Spanska på många olika nivåer, gratis och CSN-berättigad. Kolla antagning.se eller läs på komvux om du saknar behörighet!

Nu fungerade det bra för mig med distans, eftersom jag bor här sedan 3 år tillbaka men kommer man och enbart ska plugga i några månader kanske det är roligare och nyttigare att ha undervisning med en klass. Jag har 2 kompisar som har gått på IS Barcelona och dom var riktigt nöjda. CSN berättigad och lokalerna ligger väldigt centralt! Dom gjorde en massa utflykter och skaffade vänner för livet. Dessutom har som samarbeten med svenska universitet, Linnéuniversitetet till exempel.
Mer info: http://www.is-barcelona.com/

>> Här har ni lite tips om hur man hittar boende <<

3 kommentarer:

 1. Hej, bra blogg, vore kul om du kunde skriva ett inlägg om Barcelonas olika stadsdelar, vad som utmärker fom, vilken typ av människor som hänger var, typ av ställen osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack för tipset! Ska skriva ihop något bra denna vecka. Kika här så länge: http://barcelonabylisa.blogspot.com.es/2014/03/vart-ska-man-bo-i-barcelona-hur-skaffar.html
   Ha det så bra! Lisa

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera