fredag 18 juli 2014

Bra gym i BarcelonaTyvärr går jag inte till gymmet så ofta som jag borde men det beror ju inte på mitt gym, utan på mig. Mitt gym är egentligen det bästa jag har gått på någonsin. Det ligger på stranden och har 2 utomhusbassänger och en inomhus. På vintern är vattnet utomhus varmt så man kan simma ute året runt (och samtidigt titta ut över playan).
Det finns också ett gym med maskiner, olika pass man kan gå på, padelbanor(världens roligaste sport), spa del, pingis och andra vattenaktiviteter. Det är inte ett lyxigt gym som metropolitan men jag tycker att det är tillräckligt bra. Jag behöver inte flashiga lampor i bassängen och ett massa snygga krukor överallt. Jag är där för att träna! Eller sola...
Ungefär 2 gånger om året behöver man inte betala inskrivningsavgiften som är på 70euro vanligtvis. Dom brukar skriva ut det på sin webb när det är dags! I månaden betalar man ca 40 euro.

Club Natacio Atletic Barcelona
Adress: Placa del Mar
Webb: http://cnab.org/en/
Metro: Barceloneta
Pris: 40euro/månad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar