torsdag 18 september 2014

Camping på Costa Brava - El Delfin VerdeOm ni vill komma iväg från staden och utforska Costa Brava så är denna camping ett perfekt alternativ för både familjen, paret och vännerna. Man kan tälta, komma med husvagn eller hyra både lägenheter och hus. Det finns verkligen något för alla!

I helgen var jag på ett bröllop i Pals, en lite by nära Girona, på Costa Brava. Vi hyrde hus på en camping som hetter el Delfin Verde. Husen låg på en gata utanför campingen så det var jättelungt där hela dagen. Det fanns en separat pool för de husen så man behövde inte gå in till campingen och sola bland allt röj. På slutet av gatan där vi bodde låg stranden, man kunde se den från huset. Stranden är stor och fin. Campingen annordnar vattenaktiviter där,  Man ser några öar längre ut där det ska vara bra att dyka och snorkla. Omgivningen är så vacker.

Om man åker med familjen är det väldigt bra för dom anordnar massa aktiviteter för barnen på campingen. Det finns också tennisbanor och en hel del andra saker att göra. Matbutiken är stor och maten på restaurangen "Nautilus" är mycket prisvärd. Några kompisar käkade pizza vid stora poolen men sa att den var dålig.

Vi åkte till kustbyn Estartit på kvällen och åt på en italiensk restaurang som hette "pizzeria Gelatone" som jag rekomenderar. Bara spaniorer och bara italiensk mat. Snabb service, god mat och billigt! Prova deras Tiramisu!

Vi var alltså  ett gäng på 18 personer och hade hyrt 3 hus. Husen hette "clipper" och hade 3 sovrum var. På bilden högst upp ser ni husen längst till höger.
Det var inte sista gången vi åker dit. Det var bra standard, rent, perfekt läge(men man måste ha bil), nära till allt, lugnt, fint och billigt!Vi betalade 44€ per person torsdag till söndag! Vi bokade genom booking.com.

El delfin Verde
C/ Rossinyol 1, 17257 Torroella de Montgrí - Costa Brava
Klicka på kartan!

Länk till husen
Länk till campingen
Länk till husen och lägenheterna, booking.com
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar