söndag 28 september 2014

Plugga spanska i Barcelona VT15

Plugga spanska eller inte?
Linneuniversitetet kör spanska kurser i Barcelona, på internationella skolorna (IS). Jag funderar på att köra 1-30hp i vår men jag är inte säker. Kan inte bestämma mig! Antingen det eller plugga på distans och då något jag verkligen vill plugga, e tjänster och andra webbrelaterade ämnen. Jag saknar ju dock att gå i en fysisk skola och inte på distans. Dessutom vill jag blir riktigt vass på spanska så att jag kan hitta ett riktigt fett jobb här. Det är svårt att veta vilken väg man ska ta. Jaja, jag har ju 15 dagar att tänka innan anmälan ska vara inne. Har ni några tips?

Om skolan
Skolan ligger jättecentralt och har fina lokaler. Jag var där och pratade med dom och de var mycket trevliga. Jag har kompisar som bor här som har gått där och alla är nöjda. Förutom spanska 1-30hp har dom en hel del andra kurser.
Kursen 1-30hp är en termin lång på heltid och är CSN berättigad. Den kostar ingenting. Man måste ansöka via antagning.se.

Här hittar ni ännu mer info kursen: http://lnu.se/utbildning/kurser/1SP101#semester_20151
IS hemsida: http://www.is-barcelona.com/


1 kommentar:

  1. Låter strålande tycker jag! Att läsa Spanska i Spanien. Om du bor i Barcelona kanske du redan kan lite spanska? :) Vad säger dom i Spanien nu om kvinnan i Madrid som diagnostiserats med Ebola?

    //Ulrika
    http://casaourika.wordpress.com/2014/10/09/det-var-nog-inte-ebola-trots-allt-tror-jag/

    SvaraRadera