lördag 6 december 2014

Billig julshopping i Barcelona


Har du ont om cash inför julshoppingen? Här är mina bästa tips för den som hålla en låg budget. En sak att tänka på är att många butiker stänger på söndagar även om många har extra öppet innan jul.

On the garage
Second Hand Marknad med sjukt låga priser. Den 7:e, 14:e och 21:a December kostar ALLT på hela marknaden 1€. Det är ju helt sinnessjukt billigt! Här säljer folk både mode och prylar. Ni hittar maknaden på Ovella Negra mellan 11-20h.
Adress:  C/ Zamora 78
Metro: Bogatell.

Primark
Här hittar man garanterat julklappar till hela familjen. Det finns även lite heminredning till den som inte gillar kläder. Det är löjligt billigt så kvalitén är inte den bästa alltid. Men jag har både jackor och skor från Primark som hållt i flera år och som fortfarande ser nya ut. Det sämsta med Primark är att det ligger lite OFF. Det finns 2 Primark i Barcelona.
Diagonal Mar (shoppingcenter)
Avenida Diagonal 3
Metro: El Maresme Forum
        L’Illa  (shoppingcenter)
        Calle Déu I Mata 69-99
        Metro: Maria Christina


Bra butiker
Andra mode butiker som inte finns i Sverige som har billiga kläder är Sfera (finns oftast i Corte Ingles), Bershka, Pull and Bear, Lefties och Oysho. Dom affärerna finns alla vid Portal del Angel eller placa Catalunya men också i nästan alla köpcenter.
Metro: Placa Catalunya

Klassisk julmarknad
Är ni ute efter en klassisk julmarknad så hittar ni den vid Katedralen mitt i stan. Här hittar man mycket julpynt, handgjorda smycken och massa annat... Det som är bra är att man samtidigt kan titta i andra butiker och se Barcelonas gotiska kvarter.
Adress:Avinguda de la Catedral 
Metro: Jaume 1


Mer shoppingtips hittar ni här!

1 kommentar:

  1. hej, jag ska till barca i början av april och undrar om det finns några marknader där man kanske kan fynda billiga pälskragar och bara ta in den spanska marknads kulturen. kanske frukt marknad eller så?

    SvaraRadera