fredag 13 november 2015

Rum uthyres!


Är det någon som tänkt hyra rum i Barcelona för några dagar? Då kan jag rekommendera ett rum som min kompis hyr ut i hennes lägenhet i Born, mitt i Barcelonas centrum med gångavstånd till stranden. Det finns en dubbelsäng och rummet har egen balkong samt tillgång till kök och badrum. Ledigt från och med December.

Priser är 40€/natt för en person och 50€/natt för två personer. Hyr man det månadsvis blir det 400€/månad inkl el, vatten och internet. Om ni är intresserade så skicka ett meddelande här på bloggen eller ring min kompis direkt på +34 688 915 977. Hennes facebook är länkad HÄR! Då får ni fler bilder och mer info.


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig bild!
    Angående inlägget om operationen: jag har inte opererats i Barcelona, däremot i Sevilla, samt fött barn med kejsarsnitt här. All respekt för den spanska vården! Det har fungerat jättebra. Kejsarsnittet och den sjukhusvistelsen är ett kapitel för sig, men rent medicinskt finns det inget att klaga på. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hejsan!! Jag är en 22-årig tjej som just tagit min examen och är nu sugen på att göra något KUL innan arbetslivet drar igång här i Sverige på riktigt. Barcelona lockar väldigt mycket och hamnade på din blogg när jag satt och klickade runt lite. vet att detta inlägget är gammalt men det råkar inte vara så att detta rummet är ledigt nu? Eller att du råkar veta något annat? :) mvh Annie

    Annie.nyqvist@gmail.com

    SvaraRadera