torsdag 5 november 2015

Starta eget i Barcelona?

Hej mina Barcelona-vänner!

Detta inlägg är väll mer till er som har en plan att stanna länge i stan eller varit här ett tag och som är sugna på att starta eget. Det finns något som heter Barcelona Activa och där kan man gå gratis eller billigt på seminarium inom olika ämnen. Exempel är, entreprenörskap, hyra av lokaler, internationella relationer, juridiska ämnen, introduktioner, webb, reklam.... Ja, typ de mesta man behöver veta om man vill starta eget. Mycket är gratis och det som kostar är mycket billigt.

NACKDELEN är att många seminarium är på katalanska men i vissa fall gör dom undantag. Det finns mer information(på engelska) på deras webb.
Tänkte boka in någon lektion ganska snart och se om det är givande. Har massa kompisar som utnyttjar denna förmån och dom tycker att det är riktigt lärorikt.

Denna introduktion är på engelska och kan vara en bra start för dom som inte kan katalanska: http://emprenedoria.barcelonactiva.cat/emprenedoria/en/edit.do?codiIdioma=3&id=531469&id_activitat_mestre=531469 

HEMSIDA: http://www.barcelonactiva.cat/barcelonactiva/en/index.jspGlories som det kommer se ut efter ombyggnad, i närheten ligger Barcelona Activa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar